19.03.2011

Picanterii columbene


Tunete și fulgere în casa columbenilor de la Izvorani. Războiul dintre Moni și Iri atinge cote maxime, dat fiind faptul că la mijloc este custodia fetiței lor, Irina. Azi se ceartă, mâine se împacă, azi dau divorț, mâine se recăsătoresc, se înseală și apoi  iau de la capăt, tipic monden și penibil. Dar dacă publicul o cere atunci să facem tam-tam. Adevărul e că acum ce mai produc și ziarele câte ceva, pentru că se vinde la pachet cu Cancan-ul. Zgomot, scandal și "complimente" pe sticlă, asta citește românu’ de zi cu zi...până aici nimic nou sub soare.

Nouă e ecuația columbenilor care nu dă cu virgulă, așa cum suntem obișnuiți la cuplurile din România, ci dă cu punct. Se despart pe bune și-și mai războiesc și copilul, fiecare trage de Irina din toate părțile, dar se pare că ăsta micu are câștig de cauză. Vorba aia are un nume de apărat, multe zerouri în cont și clar multă influență asupra judecătorilor, atât de multă încât a lăsat-o pe Moni fără casă, fără mașină și fără bani. Moni a ieșit din viața soțului așa cum a și intrat: fără nimic....de fapt a ieșit cu un gust amar și cu vechiul nume, de Gabor.
Asta e ceva în genul, dă-mi înapoi toate cadourile pe care ți le-am oferit de-a lungul timpului, cu mențiunea că aceste cadouri sunt mai costisitoare. Irinel Columbeanu, care nu se încurcă în minuțiozități. 

 Mariajul lor a fost un un soi de contract între cei doi, Moni îi face un copil și Iri are grijă de viitorul dragii sale soții, doar nu era ca perechea unui om atât de influent, să rămână în anonimatul băcăoan.
Realiști fiind ce-i putea oferi ex-columbeanca fetiței ei dacă acum nu mai are nimic?
Iri a vrut un moștenitor și l-a avut. Preferabil era un băiat și a ieșit fetiță, dar încă mai are timp să profeseze! Esențele tari se țin în sticluțe mici!

Dar tot nu reușesc să deslușesc acest mister, ce au făcut cei doi, așa de impresionant, încât mă tot împiedic de ei zilnic la știri. 
Povestea lor a început frumos...ca și celelalte „povești de dragoste” ale lui Irinel Columbeanu. Un domn prezental atacă din nou, de această dată tocmai în Bacău, unde o găsește pe Moni. O tânără domnișoară suferindă de vedetism, iar el un mare om...de afaceri desigur, care a pornit de jos chipurile și s-a ridicat prin forțele proprii. Din punct de vedere sentimental și-a colorat fiecare anotimp cu câte o nouă achiziție feminină, cu vreo 15-20 de ani mai tânără ca el. Lista începe cu Romanița Iovan, Anna Lesko, Mariana Roșca (modelul Blanche din Suceava) și se oprește la Monica Gabor, pe care o ia de soție în 2006. Dar după cum se vede fericirea nu a ținut decât 5 anișori.

Și s-a mai dus un cuplu din lumea mondenă!


Niciun comentariu: