13.03.2011

Adventure, sweet adventure...

Day 3

Revenind la mesajele care “curgeau” pe Facebook, în care utilizatorii își exprimau dorința de a vedea cățeii cu intenția de a le deveni și stăpâni trebuie să recunosc că am avut o mare dezamagire. Doar două persoane au venit într-adevăr a II- zi să-i vadă și unul dintre ei, cel mai  mic dar cel mai mâncăcios, a fost pe loc „adoptat”.
Acum mai rămăseseră doi, cărora trebuia musai să le găsim un adăpost pentru că în cămin nu-i mai puteam ține, dat fiind faptul că circula zvonul unui control.

Oricât de mult ne-am fi străduit nu aveam cum să mai găsim încă două persoane care să-i ia acasă așa că una din colegele mele de cameră a pornit în goana unuk stăpân, la propriu. A mers și a batut din casă în casă în speranța că se va găsi cineva care să-i vrea, dar fără prea mult succes.

Ultima încercare: la florărie.
Uneori locurile care nu au legătură direct cu ceea ce ne interesează se pot dovedi de-a dreptul interesante și pline de surpize. Da este exact ceea la ce vă gândiți voi, femeia de la florărie a fost deacord să-i ia acasă.
Așa că am putut răsufla ușurate după această goană după stăpâni, după o noapte în care nici una dintre noi nu a închis un ochi pentru că aștia mici făceau gălăgie, ba le era foame, ba frig plus că simțeau lipsa mamei și a trebuit să facem cu rândul și să stăm de veghe, să nu cadă din cutie, să-i hrănim.
Obositor dar plăcut!

Niciun comentariu: