04.04.2011

Ultimul Gând


În sfârșit bătălia dintre print și online se pare că s-a concretizat cu un rezultat...cel puțin în cazul ziarului Gândul. Din aprilie a.c. Gândul e doar la un click distanță, cu alte cuvinte  vorbim despre gratuitate, accesibilitate și confort. Las' că oricum n-avea românu' bani de dat pe un gând ci doar pe presa de scandal.





Asta ar trebui să fie un semnal de alarmă, pentru că așa vor ajunge să dispară toate ziarele noastre, pas cu pas vor migra spre online. Am ajuns să dăm foșnetul ziarului la schimb cu multimedia și în acest ritm vom ajunge prizonerii virtualului, care se scaldă în trafic. Desigur asta se explică prin prezenta criză peste care România nu mai trece, tot din cauza muritorului de rând, evident.

Bătălia asta între print și online e mai mult un soi de lupta între clasic și modern. Clasicul nostru mizează pe mirosul hîrtiei proaspăt ieșite de la tipar, iar modernul merge mână în mână cu tehnologia avansată și pulsează spre online. 

Nu uita dacă vrei să-ți menții statutul de cititor al ziarului Gândul trebui fii deținătorul unui smartphone sau a tabletei PC, nu există cale de mijloc!
Totuși până la îmbunătățirea situației financiare n-ar strica un click pe http://www.gandul.info/ !

Niciun comentariu: