19.04.2011

AC-iștii în acțiune

Săptămâna trecută am primit o invitație pe Facebook la un eveniment sportiv. E vorba despre a VII-a ediție a Olimpiadei AC, care s-a desfășurat în perioada 8-17 aprilie.
Momentul în sine a fost imortalizat cu un număr infinit de like-uri, comentarii și persoane care și-au anunțat prezența la olimpiadă (fie ca un simplu soectator, fie ca participant...dar între noi fie vorba, mai mulți înscriși decât rezerve care stau pe tușă).


 Olimpiada AC este organizată de Liga Studenților de la Facultatea de Automatică și Calculatoare, din cadrul Universității "Gheorghe Asachi" din Iași. E o competiție sportivă care îi îndeamnă pe ac-iști să-și lase calculatoarele în stand-by și să se destindă cu jocuri de biliard, tenis de masă, badminton și altele...cu mențiunea că acest efort le va fi răsplătit ulterior, în funcție de rezultatele fiecăruia.

Competiția a debutat anul acesta cu bandmintonul și tenisul de masă, care s-au desfășurat la sala de sport din Campusul Universitar "Tudor Vladimirescu" Iași, pe 7, respectiv 8 aprilie.
Ziua de 9 aprilie a fost una plină pentru organizatori. În primul rând pentru că deja vorbim de weekend și în al II-lea rând pentru că au avut loc mai multe jocuri începând cu biliard și continuând cu fotbal-tenis, bascket și volei. 
AC-iștii nu s-au oprit aici și s-au încumetat și la atletism, fotbal, volei, baseball, șah și table. 
Pentru fiecare sport în parte s-au acordat premii pentru primele 3 locuri, așa că "geniile de calculatoare" nu doar că au mai schimbat meniul și au dat la schimb calculatorul pe bâta de baseball , dar au fost și premiați pentru tenacitate și rapiditate.

Dacă ești student la AC și nu în an terminal, asigură-ți din timp un loc pe lista participanților la sporturile AC-iste de anul viitor, cu un simplu click.
http://www.lsaciasi.ro/oac2011.html

Niciun comentariu: